Telefonlån

Telefonlån

Har ni funderat på att låna pengar och har telefon. Isåfall så kan det inte bli mycket lättare. Vanligtvis så erbjuds telefonlån utan någon säkerhet för lånetagaren. Så personen i fråga behöver inte ha någon form av säkerhet för att få ett telefonlån. Men däremot så brukar oftast lånegivaren göra en kreditundersökning för att se om personen i fråga har någon form av betalningsanmärkning. Även brukar dom se att man är över 18 år samt att man är svensk medborgare.
Så erbjudet det inga problem för lånetagaren så brukar det inte vara några problem att få ett telefonlån.
En annan fördel med telefonlån är att oftast så brukar man kunna få svar nästan omedelbart om telefonlånet beviljas eller det inte beviljas.
Enkelheten att få tillgång till pengar snabbt med ett telefonlån har även sina nackdelar. Dessa nackdelarna är att det oftast brukar vara associerat en hög avgift med dessa lån.
Samt även eftersom det i princip inte kräver så mycket från lånetagaren så kan lånetagaren lätt se detta som ett lätt sätt att få pengar och kanske inte gör någon vidare fundering över om det är möjligt att sköta återbetalningen för sitt telefonlån.
Om inte återbetalningarna sköts så kommer man inom någon månad ha betalningsanmärkning och då kan det vara problem att få låna pengar till annat såsom bostad, eller skaffa telefon, hyra lägenhet mm.
Detta har flertalet tidningar, radio uppsnappat och skrivit en hel del om folk som missat avbetalningar och därmed fått sig en betalningsanmärkning och detta har lett till vidare problem.
Så innan ni väljer att ta ett telefonlån så bör ni verkligen ha tänkt igenom er situation en extra gång för at se att ni kommer att klara av återbetalningen samt klara av att sköta kostnaderna för lånet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>