Weblån

Smslån hos Weblån

Är du i behov av ett par snabba tusenlappar? Hos Weblån kan du ta ett snabbt smslån på 1000 eller 2000 kr. Det enda du behöver göra är att skicka ett sms till 72007 eller fylla i en ansökan på Weblåns sajt. Du konfirmerar sedan din ansökan genom att följa den länk som du får i ett svars-sms av Weblån. Om din ansökan går igenom så kan du ha pengarna inom 15 minuter om du har konto i Nordea eller Handelsbanken, vilka Weblån har ett direkt samarbete med. Har du en annan bank så tar det en dag innan du får ditt lån.

Vad krävs för att få låna pengar hos Weblån? Företaget andvänder sig av en avancerad scoringmodell då de genomför en kreditupplysning. Din historik som låntagare är inte avgörande; du kan ha betalningsanmärkningar och ändå få låna pengar. Viktigast av allt är din framtida betalningsförmåga. Du kan därför få avslag även om du saknar betalningsanmärkningar om din betalningsförmåga anses vara för låg.

Weblån tar inte ut någon ränta för sina lån, men du måste betala uppläggningsavgifter för de lån du tar. Lånar du 1000 kr så kostar 300 kr. Lånar du 2000 kr så kostar det 450 kr. Uppläggningsavgifterna ska betalas tillbaka tillsammans med lånet inom 30 dagar.
Weblåns öppettider är måndag – fredag 10 –18. Under den tiden handlägger företaget alla ansökningar som kommer in.

Informationen uppdaterades 2008-02-24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>