Smslån hos Mobillån

Sms-lån hos Mobillån

Hos Mobillån kan du låna beloppen 2000 eller 3000 kr. Mobillån tillhandahåller inte längre tjänsten 1000 kr. För att låna skickar du ett sms med texten ”Låna Web” till 72777. Du får då tillbaka en kod som du skriver in i ansökningsfältet. Fyll sedan i alla andra fält med personuppgifter och det belopp du vill låna. Detta kan du göra på Mobillåns Webbplats eller direkt i din mobil. Kostnad per Sms är 25 kronor plus eventuell operatörsavgift. Om du klarar kreditprövningen kan sedan se fram emot pengarna inom 15 minuter.

För att kunna ansöka om lån hos Mobillån så måste du vara bokförd i Sverige och inneha ett svenskt personnummer. Betalningsanmärkning kan accepteras om du har en i övrig ordnad ekonomi. Ett lån på 2000 kr kostar 400 kr i uppläggningsavgift, ränta på ytterligare 35 kr tillkommer. Detta ger en nominell årsränta på 17,50%. Lånar du 3000 kr så betalar du 500 kr i uppläggningsavgift. Ränteavgift på 50 kr tillkommer, vilket innebär en nominell årsränta på 17,14%. Lånen och avgifterna ska vara återbetalda inom 30 dagar.

Mobillån har nu tagit fram ett betalkort för säkrare betalningar på Internet. Du kan lätt fylla på kortet med ett sms-lån och kan använda det som alternativ till kontanter. Det fungerar i alla uttagningsautomater som stödjer Mastercard, vilket innebär att du får tillgång till lokal valuta i över 1 miljon bankautomater världen över. Du ansöker om Mobillån-kortet på Mobillåns hemsida.

Mobillån var den första aktören på marknaden för sms-lån i Sverige och grundades hösten 2005. Idag är företaget en ledande aktör på marknaden.

Informationen uppdaterades 2008-02-28

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>