Kontosnabbens smslån

Smslån hos Kontosnabben

Hos Kontosnabben kan du ta ett snabblån på 1000, 2000 eller 3000 kr. Du fyller bara i en enkel ansökan med personuppgifter på Kontosnabbens webbplats och bekräftar sedan din ansökan med hjälp av din mobiltelefon. Villkoren för att få låna är att du har fyllt 20 år och har en årsinkomst på minst 25 000 kr. Du måste även vara folkbokförd i Sverige. Även för dig med betalningsanmärkning så är det möjligt att få lån hos Kontosnabben. Företaget gör en individuell bedömning på alla ansökningar och undersöker noggrant vilken återbetalningsförmåga du har.
Om du ansöker om ett mikrolån innan klockan 13 en vardag, så har du dina pengar inom några timmar förutsatt att ansökan beviljas. Om du ansöker om lån en helg så har du pengarna på måndag morgon. Till vissa banker kan utbetalningen gå snabbare än så, men företaget lämnar inga garantier om det.

Bedöm smslån hos Kontosnabben
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga betyg har getts än)

Laddar ... Laddar ...

Vad kostar det att låna pengar hos Kontosnabben? Företaget tar inte ut någon ränta på sina lån men en uppläggningsavgift tillkommer alltid. Lånar du 1000 kr så är avgiften 300 kr. Lånar du 2000 kr betalar du 450 kr i avgift och om du lånar maximala beloppet 3000 kr så är avgiften 600 kr. Lånet och avgiften ska betalas tillbaka vid ett och samma tillfälle inom 30 dagar.
Kontosnabben är relativt nyetablerade och ägs av Folkia, en av de dominerande aktörerna i branschen för snabblån.

Informationen uppdaterades 2008-02-19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>