Smslåna 3000 kronor

SMSlån – Låna 3000 kr

Har din tvättmaskin gått sönder eller räcker pengarna helt enkelt inte till i slutet av månaden? Då finns möjligheten att ta ett så kallar smslån på 3000 kr. Du ansöker via sms genom att skicka ett Sms till kreditgivaren som skickar en ansökningskod i ett svars – sms. Därefter fyller du i koden tillsammans med uppgifter som banknummer, adress och personnummer.
Du kan också fylla i en ansökan på företagets hemsida på Internet. Om du godkänns i kreditprövningen har du pengarna insatta på ditt konto inom 15 minuter. För att du skall få låna 3000 kr krävs i allmänhet att du inte har några betalningsanmärkningar ( undantag finns dock) och att du har ett mobiltelefonabonnemang i eget namn samt att du har inkomst om minst 25 000 kr om året. Du måste också vara folkbokförd i Sverige. Hos vissa kreditgivare kan du bara låna summan 3000 kr om du är befintlig kund; du måste ha tagit ett tidigare lån på en mindre summa och skött återbetalningen av detta lån.
Vid ett lån på 3000 kr tar kreditgivarna inte ut ränta men däremot tillkommer en uppläggningsavgift. Denna kan variera något mellan olika bolag, men en vanlig avgift för ett lån på 3000 kr är 600 kr. Detta ska återbetalas tillsammans med lånet inom 30 dagar från det att du har mottagit din faktura på lånet. Det finns många aktörer på marknaden för sms-lån eller mikrolån, bland de större märks Folkia, kreditdirekt.se, Ferraturum samt Lucky Loan. Dessa tillhandahåller samtliga lån på 3000 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>