Låna 2000 kronor

Låna 2000 kr med sms-lån

Om du behöver låna 2000 kr snabbt och enkelt så finns det många kreditgivare på marknaden som lånar ut detta belopp, ett så kallat mikrolån eller korttidslån. Du kan låna 2000 kr via internet, sms eller telefon. Kreditgivarna lägger sig inte i vad du ska använda pengarna till och du får i allmänhet lånet utbetalt på bara 15 minuter. Om du har en bank, oftast mindre, som kreditgivarna inte har ett direkt samarbete med tar transaktionen en dag.
Kraven för att få låna 2000 kr är att du ska vara myndig (18 år), vissa bolag har 20 -års gräns. Du måste även ha ett mobiltelefonabonnemang som är registrerat i eget namn och vara folkbokförd i Sverige. I allmänhet krävs även en fast inkomst på minst 25 000 kr per år.
Kreditgivarna tar inte ut någon ränta på mikrolån eller smslån. Istället påförs en fast avgift för att täcka administrativa kostnader och kreditprövning. För ett lån på 2000 kr motsvarar det i allmänhet 450 kr i uppläggningsavgift. Summan kan variera något från företag till företag. Det finns idag många företag som erbjuder dessa lån.
Hos vissa kreditgivare kan du låna 2000 kr direkt utan att ha varit kund hos dem tidigare. Andra företag har en kreditgräns på 1000 kr för dig som är ny kund och du måste först betala tillbaka det lånet i tid innan du får låna ett högre belopp.
Bland de företag där du kan låna 2000 kr utan att tidigare ha varit kund finns Folkia, Kontosnabben, Smsfinans, Lånefinans samt Kredit365.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>