Låna 1000 kronor

Låna 1000 kr med smslån

Ibland räcker inte pengarna till i slutet av månaden och man behöver ett extra tillskott i kassan. Exempelvis en tusenlapp. Idag finns möjligheter att låna detta belopp på marknaden genom att ta ett så kallat mikrolån, ofta även kallat Sms-lån.
Att låna 1000 kr kostar i allmänhet cirka 250 kr i administrativa avgifter (förutom lånet på 1000 kr som självfallet också ska betalas tillbaka). Avgiften kan variera lite från kreditgivare till kreditgivare. För att låna fyller du i en ansökan på företagets webbsida eller skickar förfrågan via Sms. Grundkraven för att få låna tusenlappen är att du har ett mobiltelefonabonnemang registrerat i eget namn och svenskt bankkonto samt att du är folkbokförd i Sverige. Ofta kräver också kreditgivarna att du har någon form av fast inkomst och du inte har några betalningsanmärkningar, men det finns undantag. Fördelen men denna låneform är att pengarna utbetalas mycket snabbt. Om du klarar kreditprövningen har du oftast tillgång till pengarna inom 15 minuter, förutsatt att du har bankonto hos de stora bankerna som Handelsbanken, Swedbank och Nordea. Har du en ovanlig bank tar det någon extra dag innan du har access till pengarna.
Antalet aktörer som erbjuder mikrolån på marknaden är ganska många och de ökar ständigt i antal. En tusenlapp kan du låna hos Låneportalen, Raus kredit, Folkia och Sverigelånet med flera. Ett mikrolån ska alltid vara återbetalt inom 30 dagar. För att få låna ett nytt belopp måste det gamla lånet först vara återbetalt, detta gäller utan undantag hos alla kreditgivare av mikrolån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>