Smslånejämförelse

Det finns idag en stor mängd sidor vars primära syfte är att jämföra smslån. Så är det även med vår sida smslåna pengar.

Det är mycket data som ska uppdateras och som ska hanteras för att sidan ska kunna vara uppdaterad och ha uppdaterad information som verkligen stämmer. Men vill egentligen användare gå igenom all information som finns om smslån och egentligen dubbelkolla all information med alla sidor. Eller vill besökarna få informationen levererad och egentligen få se vilken smslånegivare som är den bästa på marknaden idag, utan att behöva gå igenom all information som står på smslånejämförelsesidorna själv.

Det är åtminstone det som denna smslånesidan

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Fler uppdateringar

Vi har lagt till fler och uppdaterat fler smslånegivare.

Vi har med Kredit365, Vivus och många andra. NI kan lätt se vart ni billigast kan få ett smslån. Vi rekommenderar Vivus för att smslåna pengar. Där kan ni låna upp till 10.000 kronor.

Men vi kommer att fortsätta att uppdatera med mer information hela tiden. Så besök oss gärna igen för mer information om Smslån.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Uppdatering av Folkia smslån/folkialån

Vi har nu påbörjat den ordentliga uppdateringen av denna sida. Den första smslåneleverantören som vi uppdaterade var Folkia och vi kommer under dagen uppdatera resten av de smslåneleverantörer som vi har här på sidan. Allt för att ni ska kunna få reda på så mycket information som möjligt innan ni väljer vilken smslåneleverantör ni vill ha.

Vi hoppas därmed kunna spara pengar åt er om ni väljer att ta ett smslån.

Publicerat i smslån | Lämna en kommentar

Att tänka på innan ni tar ett smslån

Som ni säkert kan läsa här på sidan så skriver vi att det kan vara rätt så dyrt att ta ett smslån. Oftast är räntesatsen väldigt hög i jämförelse med andra låneformer.
Men känner ni att ni behöver pengarna väldigt omgående och ni är säkra på att ni kan betala tillbaka när månaden är slut så bör ni åtminstone ha följande i åtanke innan ni tar ett smslån.

Tänka efter innan ni tar ett. Har ni redan tänkt så tänk till igen.
Gå igenom de olika leverantörer som finns och se vem som erbjuder de bästa villkoren.
Dubbelkolla att ni kan återbetala lånet innan tiden för lånet har löpt ut. Det som oftast ska återbetalas är som sagt själva lånet och även de avgifter som tillkommer.
Än en gång se om det finns andra alternativ. Låna av närstående, föräldrar osv.

Men har ni väl bestämt er att ni behöver pengarna snabbt så hoppas vi att ni väljer rätt smslångivare.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Migrering av smslåntexter klar

Så nu har vi flyttat över alla texter till vår nya sida och kommer inom kort att börja uppdatera allting om smslån. Detta så att ni lättare kan få en bättre överblick och även få aktuell smslånedata. Vi vill ju att ni användare ska ha nytta av sidan.

//Per

Publicerat i smslån | Lämna en kommentar

Nystart för smslanapengar.se

Så nu kommer vi att börja bygga vidare på smslånapengar.se. Det första steget har varit att migrera plattformen från det gamla egenhändiga knåpade CMS till ett annat CMS.

Vi kommer först att börja flytta över artiklar och sen kommer vi att börja bearbeta dessa smslåneartiklar och skriva mer om smslån och uppdatera med nya siffror. Allt för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt av denna sida om smslån.

Så välkomna hit och titta på förändringarna.

Publicerat i smslån | Lämna en kommentar