Minilån

Minilån

Ett minilån är ett litet lån för dig som fått en oväntad utgift eller helt enkelt vill unna dig någonting extra. Minilån kallas ofta för snabblån eller mikrolån och det är i praktiken samma sak. Oftast är lånet bara på några tusen kronor eller ännu mindre
.
Idag finns många möjligheter att ta ett minilån; det går att låna pengar via Internet, sms och telefon. Du ansöker genom att bifoga personnummer, mobilnummer, adress och banknummer och klarar du kreditprövningen så har du oftast pengarna inom 15 minuter, enkelt och smidigt! På marknaden finns många aktörer för den här typen av lån. Grundvillkoren för att du ska få låna hos nästan alla bolag är att du har ett mobiltelefonabonnemang i eget namn, ett svenskt bankonto och någon typ av fast inkomst.
Finansbolaget erbjuder minlån på 1000 kr eller 2000 kr. Den som ansöker om ett minilån ska vara över 20 år och klara sedvanlig kreditprövning samt ha en taxerad inkomst på 25 000 kr Finaret AB erbjuder också minilån på 3000 k, de har en längre återbetalningstid än vad som är brukligt för denna typ av lån – 3 månader. Villkoren är att du inte har några betalningsanmärkningar och att du har en taxerad årsinkomst på 25 000 kr. Även Folkia erbjuder mikrokrediter på mellan 1000 – 3000 kr. Betalningsanmärkning behöver inte alltid vara ett hinder hos Folkia.
Femhundringen.nu är en annan kreditgivare, hos dem kan du låna 500 kr. Femhundringen.nu tar inte ut någon ränta eller uppläggningsavgift, men en smsavgift på 39 kr per lån debiteras. Pengarna ska vara återbetalda inom 20 dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>