Telefonlån

Telefonlån

Telefonlån är den gamla varianten av Internetlån. Telefonlån ger dig möjlighet att snabbt låna pengar utan säkerhet. Via ett telefonsamtal kan du låna en mindre belopp pengar, vanligen upp till 350 000 kr. Du ringer in till företaget/banken och ansöker om ett lån. När du ringer får du vara beredd på att uppgifter som när du blev anställd, vilka utgifter per månad som du har för bostad, fasta utgifter samt vilka skulder du har (bolån, övriga lån).
Därefter kontrollerar företaget att dina uppgifter är riktiga och genomför en sedvanlig kreditkontroll. Om du blir beviljat ett lån så har du oftast pengarna på din konto redan om 15 minuter. Fördelen med ett telefonlån är alltså att det processas snabbt. Liksom för andra typer av enkla och snabba lån har telefonlån generellt sett en högre ränta ån ett vanligt banklån. Det finns några aktörer på marknaden för telefonlån.

På GE Money Bank kan du ansöka om telefonlån från 500 kr till 350 000 kr, till en individuell räntesats som startar på 5,95 %. Grundvillkoret för att få låna är att du ska ha fyllt 18 år, ha en fast inkomst på minst 110 00 kr om året samt vara bosatt i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar.

123kredit lånar ut pengar via telefon till dig som är minst 18 år och har en årsinkomst på minst 150 000 kr och inte har några betalningsanmärkningar. Du kan få ett lån från 20 000 kr till 350 000 kr. Återbetalningstiden är 2 till 12 år. Räntan som bestäms individuellt är 5,79 – 12,90%. Även SEB – banken har en tjänst där man kan fylla i sitt telefonnummer på webben för att därefter bli upprings kostnadsfritt och diskutera möjligheterna att ta ett lån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>